Jobba hos oss

Sedan 2003 drivs Kafé Rotundan av den ideella ungdomsföreningen VTSTU. Förkortningen står för Västsvenska Turnerande Sommarteaterns Ungdomssektion. Att vi är en ideell förening innebär att vi inte tillhör något kollektivavtal utan jobbar för en symbolisk timlön. Du kommer inte bli rik av att jobba hos oss, men du kommer att få med dig viktiga erfarenheter du inte kan få någon annanstans.  

Vi skapar vår egen utbildning och har lärt oss att både att arrangera och främja kultur och konst på ett högst praktiskt plan samt att driva ett kafé. Detta gör att vårt arbete blir väldigt brett. På en och samma dag kan det handla om att servera gäster, planera inköp, dra kablar, köra och hämta artister, grädda våfflor, baka, ringa press, stå på scen, skura golv och mycket mer.

Det handlar om att visa upp att unga människor kan genomföra projekt på egen hand, men att det också är något som kräver uppmuntran. Vårt arbete är hårt och utan ordentlig lön. Vi driver Rotundan för att vi bara måste – vi brinner för det. Genom det tror vi att vi uppmuntrar andra människor mer än vad vi hade gjort om projektet varit styrt uppifrån


Kafé Rotundan, 2012


Är du intresserad av att jobba på Kafé Rotundan? Just nu söker vi dig som är intresserad av att vara med och driva Rotundan, gärna på ett långsiktigt plan!

Välkommen att skicka din ansökan och frågor via mail till kontakt@rotundan.com